Talkoopisteet

LÄHDE KERÄÄMÄÄN PISTEITÄ JA OSALLISTU LAHJAKORTTIEN ARVONTAAN!

Talkoopisteiden kerääminen aloitetaan vuoden 2024 alusta. Pisteitä keräämällä seuran jäsen osallistuu lahjakorttien jakoon ja arvontaan. Kaksi eniten pisteitä kerännyttä saa palkinnon ja muiden kesken arvotaan kaksi palkintoa. Palkintojen jako suoritetaan loppuvuodesta, mahdollisesti pikkujoulujen yhteydessä.

Talkoopisteet ilmoitetaan oheisella lomakkeella
Talkoopisteet 2024

Vastuu ilmoittamisesta on jäsenellä itsellään. Jokaisesta suorituksesta tulee tehdä erillinen ilmoitus. Pisteitä kerätään 1.1.2024- 31.10.2024 välisellä ajalla.

Talkoopisteitä voi kerryttää seuraavasti

1 piste

  • alle päivän kestävä suorite (esim. talkoihin osallistuminen, viikkomelonnan ohjaaminen, korjaus- ja huoltotyöt, eri jaostojen tehtävät, juhlien ja tapahtumien järjestäminen, tarinoiden kirjoittaminen seuran nettisivuille )

2 pistettä

  • yli päivän kestävä suorite (esim. useamman päivän retken vetäminen)

  • tekstin kirjoittaminen seuran jäsenlehteen

  • hallituksen puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, toimihenkilönä, jaoksen vetäjänä toimiminen

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vuoden 2024 saatavien ilmoitusten pohjalta kerätään tietoa siitä, miten paljon jäseniä on talkoisiin osallistunut ja minkä tyyppisistä tehtävistä pisteitä on kertynyt. Tavoitteena on, että talkoomaksun korvaavia pisteitä ryhdytään keräämään vuoden 2025 alusta ja talkoomaksut tulisivat voimaan vuoden 2026 alusta.

Lisätietoja

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste