Virkistysmelonta

Tervetuloa kaudelle 2024 niin osallistujat kuin vetäjätkin ja vetäjiksi haluavat. Muistathan, että osallistumalla vetäjäksi tai apuvetäjäksi Viikkomelontaan, keräät samalla talkoopisteitä.

Turvallisuusohjeet

Viikkomelontaan ja päiväretkille osallistujan turvallisuusohje
Viikkomelonnan ja päiväretken vetäjän turvallisuusohje

Viikkomelonta

Perinteiset Viikkomelonnat joka viikko kesäkuusta elokuuhun ja ne ovat tarkoitetut ensisijaisesti peruskursseilta valmistuneille melojille totuttautumaan melontaan ja tutustumaan seurakavereihin. Toki mukaan saavat tulla kaikki seuramme jäsenet ikään ja melontakokemukseen katsomatta. Viikkomelonnat ovat pääsääntöisesti keskiviikkoisin, mutta poikkeuksia saattaa joskus olla. Matka on yleensä 10-12 km, eikä ketään jätetä. Jossain vaiheessa kesää saatetaan pitää Viikkomelonnan tilalla Köyhät Ritarit -melonta ja kaikki herkkusuut tietysti tervetulleita tännekin. Seuratkaa siis Kalenteria tarkkaan.

Mikäli haluat Viikkomelonnan vetäjäksi tai apuvetäjäksi, pääset ilmoittautumaan tästä, jolloin varsinaista ilmoittautumista Viikkomelontaan ei tarvitse tehdä.

Viikkomelontoihin ilmoittautuminen tästä taulukosta oranssista päivämäärästä napsauttamalla. Oranssi tarkoittaa, että ilmoittautuminen ko.melontaan on avattu.

29.05 Keskiviikko
05.06 Keskiviikko
12.06 Keskiviikko
19.06 Keskiviikko
26.06 Keskiviikko
03.07 Keskiviikko
10.07 Keskiviikko
17.07 Keskiviikko
24.07 Keskiviikko
31.07 Keskiviikko
07.08 Keskiviikko
14.08 Keskiviikko
21.08 Keskiviikko
28.08 Keskiviikko

Kaverimelonnat

Koska monet haluavat meloa enemmän kuin vain kerran viikossa kartuttaakseen taitoja ja tavatakseen muita seuramme melojia, niin muutaman kerran järjestämme Kaverimelontoja. Niissä matkat voivat olla pidempiä ja kesto ylittää 3 tuntia, mutta periaatteessa pyritään pitämään ne Viikkomelonnan kaltaisena. Kaverimelonnalla on myös ilmoittautuminen käytössä. Kaverimelonnasta ilmoitan seuran Facebook-sivulla ja Virkistysmelonnan tiedottamisen sähköpostilistalla oleville. Jos haluat listalle, niin täytä tietosi tänne.

Esimerkkireittejä ja mielenkiintoisia kohteita

Viikkomelonta 10 - 12 km

Melontalenkki 13 - 16 km

Melontalenkki 17 - 21 km

Kahvila - paikat

Päiväretket ja iltaretket

Virkistysmelontajaosto järjestää Viikkomelontojen lisäksi muutamia päivä- ja iltaretkiä. Aikaisempina vuosina kohteina on ollut mm.

  • Vasikkasaari
  • Eestiluoto
  • Suomenlinna
  • Isosaari
  • Pikku Leikosaari
  • Vallisaari
  • Töölönlahti
  • Kauppatori
  • Silakkamarkkinat lokakuussa

Retkistä ja niiden ajankohdista tiedotetaan tarkemmmin seuran verkkosivulla, Kalenterissa ja Facebookissa.

Kiinnostaako tulla mukaan Virkistysmelontajaoston toimintaan ?

Kysy lisätietoja

Virkistysmelonta

Vesa Roth

Virkistysjaoston tiedotteita ja tapahtumia

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste