Kuntomelonta

Kuntomelonta ihastuttavassa itäisen Helsingin saaristossa on oivallinen vaihtoehto pölyisellä lenkkipolulla tai tunkkaisella jumppasalilla rehkimiselle!

Kuntokajakit ovat kevyempiä kuin retkikajakit, joten vauhti nousee helpommin, ja erilainen istuma-asento kuin retkikajakissa mahdollistaa paremman melontatekniikan ja siten tehokkaamman melonnan. Kunto kohoaa suorastaan humisten! ;)

Uimista ei saa pelätä, sillä kuntokajakit ovat kiikkerämpiä kuin retkikajakit, eivätkä retkikajakeista tutut pelastautumiskeinot päde – esimerkiksi reskuttaminen ei kuntokajakkien hennon rakenteen vuoksi ole mahdollista. Jos kuntomeloja kaatuu, on ainoa tapa pelastautua uida rantaan, tyhjentää kajakki ja jatkaa matkaa.

Seuran helpoimmilla kuntokajakeilla melominen on lähes jokaisen opittavissa! Tule reippahasti kokeilemaan jos tunnet jo melovasi suht. sujuvasti retkikajakilla!

Kuntomelontajaoksen pääasiallinen tehtävä on perehdyttää seuralaisia kuntomelonnan perusteisiin. Jaostolla ei ole säännöllisiä treenejä pienen harrastajamäärän vuoksi, mutta juuri nyt on perustettu whatsapp-ryhmä, jossa ilmoitellaan yhteisistä kuntomelontakerroista.

Kuntokajakkeihin voi tutustua varaamalla henkilökohtaisen opastusajan Jouni Taivaiselta, . Joka kesä järjestetään myös Kuntokajakit tutuiksi -perehdytyksiä, joiden ajankohdasta ilmoitetaan täällä, seuran Facebook-sivuilla, infokirjeessä yms.

Kysy lisätietoja

Kuntomelonta

Jouni Taivainen

Kuntojaoston tiedotteita ja tapahtumia

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste