Melontaohjaajakoulutus

Melontaohjaajakurssilla 2022 opetellaan käytännön harjoitteiden kautta toimimaan tyypillisissä seura- ja yritystoiminnan ympäristössä; melontavajan lähivesillä ja suojaisilla vesialueilla. Melontaohjaajan tehtävänä on ohjata iltalenkkejä, vetää retkiä suojaisilla vesialueilla ja avustaa koulutuksissa. Ohjaaja toimii helpoissa olosuhteissa, tyypillisesti vajan lähivesillä ja vajarannassa.

Kurssin sisältö & ennakkovaatimukset

Tästä voit tarkistaa koulutuksen sisällön ja ennakkovaatimukset: https://melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus-2/ohjaajakoulutus/

Huomaa, että Meloja 2 taitokortti (vanha nimi EPP2 koe) on vaatimus. MaMe järjestää Meloja 2 testin 14.5, sekä siihen valmistava opastettu harjoittelu toukokuun alussa. Ilmoittaudu Meloja 2 taitokokeeseen täältä.

Kurssipaikka & kouluttaja

Kurssi toteutetaan Mamen omassa rannassa ja lähivesillä. Kouluttajana toimii Anssi Nupponen.

Aikataulu

Torstaina 5.5. Etäluento verkon yli klo 18.00-19.30. Etäluento ei vaadi valmistautumista. Anssi lähettää linkin suoraa osallistujille.

Maanantaina 16.5. Ennakkotehtävän palauttaminen suoraan Anssille. Anssi lähettää tehtävät suoraan kurssilaisille kun osallistujat on vahvistunut.

Perjantai 20.5. Tapaaminen MaMen rannassa, esittelyt ja kurssin aloitus perjantaina 20.5. klo 18.00 MaMe:n vajalla. Turvallisuusasiat, riskianalyysi, ennakkotehtävien purku klo 18.30 - 20.00.

Lauantai 21.5. Päivän aloitus klo 9.00 MaMen rannassa. Ryhmän ohjaaminen ja tilannehallinta, käytännön harjoituksia vesillä. Retkilounas vesillä noin klo 12.30 - 13.15. Päivän ohjelman lopetus klo 18 mennessä.

Sunnuntai 22.5 Päivän aloitus klo 9.00 MaMen rannassa. Melonnan opettaminen alkeiskurssilla, käytännön harjoituksia maissa ja vesillä. Retkilounas vajalla noin klo 12.30 - 13.15. Kurssi päättyy henkilökohtaisten palautekeskustelujen jälkeen viimeistään klo 18.00.

Vastikkeellisuus

Kurssista ei peritä kurssimaksua vaan tapahtumaan osallistuminen on vastikkeellista. Vasikkeellisuuden ei tarvitse liittyä Mamen koulutuksissa auttamiseen, vaan se voi olla myös muuta (esim. pääkaupunkimelonnan tai muun seuran tapahtuman järjestämisessä auttaminen). Mikä vastikkeellisuus askarruttaa niin otathan yhteyttä

Kurssille hakeminen

Kurssilla on 8 paikkaa haettavana. Pelkkä ilmoittautuminen ei tällä kertaa riitä, vaan kurssille pitää lähettää myös hakemus. Tällä tavalla voimme varmistaa, että kaikilla on sama mahdollisuus osallistua. Hakeminen koostuu kahdesta osasta:

Osa 1: Ilmoittaudu kurssille täältä.

Osa 2: Tutustu kurssin sisältöön ja kirjoita vapaamuotoinen noin 300-500 merkin teksti missä kerrot: mitkä kaksi taitoa kurssin sisällöstä hallitset hyvin ja missä kahdessa et vielä ole niin vahva. Lähetä teksti viimeistään 29.4 Koulutusjaostolle:

Hakuaika on 29.4. asti minkä jälkeen Koulutusjaosto valitsee osallistujat ja tiedottaa heille tuloksesta. Koulutusjaosto suorittaa valinnan 30.4 ja ilmoittaa kaikille hakijoille.

Kurssin hinta

Kurssi on ilmainen, paitsi jos peruutat kurssin alle 10 päivää ennen kurssin alkua. Silloin sinulta veloitetaan peruutuskuluina 100 eur. Lääkärintodistusta vastaan peruutuskulua ei tavitse maksaa

Yhteyshenkilö

Maya Hänninen,

Copyright 2023 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste