Viikkotekniikka

Viikkotekniikka on yhteinen sovittu hetki vapaalle harjoittelulle johon ovat tervetulleita kaikki MaMelaiset aloittelijasta konkariin (ellei toisin mainita). Tarkoituksena on yhdessä kerrata jo opittuja taitoja, oppia uutta ja mikä tärkeintä, jakaa oppimaansa eteenpäin.

Tule paikalle hyvissä ajoin niin että mela on vedessä kello 18, sillä olosuhteista ja ohjelmasta riippuen emme välttämättä jää vajan rantaan treenaamaan. Tapahtuman virallinen osuus päättyy kello 20.

Pukeudu veden lämpötilan mukaisesti jos aiot kastua harjoitellessa.

Harjoituksissa on aina paikalla nimetty vetäjä joka vastaa toiminnan turvallisuudesta. Osallistujamäärä on rajoitettu niin että ohjaajia on sopiva määrä osallistujiin verrattuna. Jos varasijalle tulee ilmottautujia, pyritään järjestämään lisää ohjaajia.

Jos jokin asia mietityttää niin ole rohkeasti yhteydessä kyseisen viikon vetäjään.

Ilmottautumiset:

pvm teema vaativuus
4.6. vapaa harjoittelu kaikille sopiva
13.6. vapaa harjoittelu kaikille sopiva
18.6. vapaa harjoittelu kaikille sopiva

Harjoittelua jatketaan syksyyn niin pitkälle kun kävijöitä riittää ja meri ei ole jäässä.

Viikkotekniikan teemana on tavallisesti vapaa harjoittelu jossa jokainen päättää itse mitä haluaa harjoitella. Tällöin on suositeltavaa miettiä etukäteen mitä haluaa treenata jotta harjoituksesta saa mahdollisimman suuren hyödyn. Harjoituksen alussa käydään läpi mitä kukin osallistuja haluaa harjoitella jolloin samaa harjoittelevat löytävät toisensa yhdessä harjoittelua varten. Vapaassa harjoitelussa vetäjä ja apuvetäjät ovat vastaamassa kysymyksiin, antamassa harjoitusideoita ja yleisesti neuvomassa miten haluamaansa asiaa kannattaa harjoitella.

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste