Jäseneksi

Jäsenyyden ehdot

Marjaniemen melojien jäseneksi voivat hakeutua seuran oman melonnan peruskurssin suorittaneet tai aiemmin seuran jäseninä olleet henkilöt.

Jäseneksi voidaan hyväksyä myös muun Suomen Melonta- ja Soutuliiton sisältövaatimusten mukaisen melonnan peruskurssin vähemmän kuin 10 vuotta sitten suorittanut henkilö, tai jonkun toisen melontaseuran jäsenenä todistettavasti viimeisen 5 vuoden aikana ollut henkilö, jos hallituksen määrittelemässä uusien jäsenten kiintiössä on tilaa.
Muista liittää hakemukseen todistus melontataidostasi.

Seuramme viime vuosina suuresti kasvaneen jäsenmäärän takia mm. vuonna 2023 uusia jäseniä otettiin vain rajallinen määrä!

Tietoa jäsenmaksuista löytyy täältä.


Päästäksesi jäseneksi täytä oheinen jäsenhakemus huolellisesti.

Päätösprosessi

Jäsenhakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä päättää seuran hallitus.

Ilmoitus päätöksestä

Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätös sähköpostilla. Jäseneksi hyväksytylle lähetetään sähköpostiviesti, jossa kerrotaan maksuohjeet sekä perustiedot seuran toimihenkilöistä ja tapahtumista.

Vajaperehdytys

Kaikkien seuraan hyväksyttyjen uusien jäsenien on osallistuttava vajaperehdytykseen, joita järjestetään erikseen sovittavina ajankohtina.

Perehdytyksen aikataulun voi sopia avainvastaavan kanssa parhaiten soittamalla.

Perehdytyksen jälkeen avainpantin maksanut jäsen on oikeutettu lunastamaan itselleen vajan avaimen (nuorisojäsen ei voi lunastaa vajan avainta.)

HUOM! Maksusuoritukset tarkistetaan vajarannassa perehdyttämisen yhteydessä.

Avainvastaava
Hannu Hedman

040 522 8480

Tule tutuksi, löydä melontakavereita, yhdessä melominen on turvallista!

Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste