Jäsenille

  Seuran toiminta on sen perustamisesta lähtien rakentunut jäsenten talkoohengen varaan. Jokainen jäsen tuo mukaan omaa erikoisosaamistaan. Luottamustehtävistä ei makseta palkkioita. Seura ei halua toimia pelkkänä kajakkilainaamona, vaan jäsentensä aktiivisena yhteisönä.

  Seuran järjestämät erilaiset kurssit on tarkoitettu seuran jäsenille, melonnan peruskurssi on avoin kaikille. Tervetuloa liittymään jäseneksi!

  Näin toimimme

  Marjaniemen Melojien (MaMe) toiminnan tarkoituksena on seuran jäsenten melontaharrastuksen tukeminen ja kehittäminen. Seura kehittää jäsentensä melontataitoja ja edistää turvallista liikkumista vesillä. Toiminnassa vaalitaan
  yhteisöllisyyttä ja MaMen perinteisesti hyvää talkoohenkeä.

  Seuran perinteisesti vahvojen melontalajien virkistys-, retki-, kuntomelonnan lisäksi tuetaan uudempia toimintamuotoja kuten suosituksi nousutta SUP-melontaa. MaMessa
  melonnan eri lajeja ohjaavat virkistys-, retki-, kunto- ja SUP-melonnan jaostot. Seuran koulutustoimintaa koordinoi koulutus-tiimi.

  Vajalla järjestettävät talkoot pitävät toimintaympäristön kunnossa ja suovat jäsenistölle mahdollisuuden tutustua seuran toimintaan ja toisiinsa. Buffa huolehtii vaihtelevin kokoonpanoin talkoiden ja muiden tilaisuuksien tarjoilusta. Ilman buffaa eivät onnistuisi seuran muutkaan vuotuiset tapahtumat kuten Pääkaupunkimelonta, yleiskokoukset ja pikkujoulu.

  Kaikkea tätä kordinoi MaMen hallitus ja toimihenkilöt, jotka valitaan vuosittain syyskokouksessa

  Kts. Mamen toimintasuunnitelma 2019

  Copyright 2024 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste