Tiedotteita‎ > ‎

VAJARANNAN LUKITUSJÄRJESTELMÄ UUSITAAN 21.4

lähettänyt Marjaniemen Melojat 9.4.2017 klo 21.19   [ 9.4.2017 klo 21.25 päivitetty ]

Uusi lukitusjärjestelmä korvaa aikaisemman, hankalasti hallinnoitavan mekaanisen sarjalukoston. Jokaiseen avaimeen on koodattu digitaalinen tunnistus ja se yksilöidään käyttäjänsä mukaan, jäsenrekisterin tietojen perusteella. Avaimen aktivointi voidaan poistaa mahdollisissa katoamistapauksissa. Tämä lisää turvallisuutta, jos avain päätyy vääriin käsiin.

KÄYTÄNNÖN OHJEITA AVAINTEN VAIHTOON:

Uusi lukkojärjestelmä asennetaan perjantaina 21.4. Tämän jälkeen vanhoilla avaimilla ei enää pääse vajarakennukseen eikä ulkoaitauksiin.

Ensimmäinen, uusien avaimien vaihtotilaisuus, on siivoustalkoiden yhteydessä lauantaina 22.4. Avaimia vaihdetaan jatkossa myös kauden muissa talkoissa.

Lisäksi avaimia on mahdollisuus vaihtaa kesän aikana, erikseen MaMen sivustolla tiedotettavina päivinä. Lisävaihtopäivät löytyvät jatkossa sivuston kalenteriosiosta.

Uusien avaimien panttimaksu on 30€. Mikäli luovutat vanhan avaimen vaihdon yhteydessä, niin siitä hyvitetään vanha panttimaksu, joka on 17€. Halutessasi voit myös lahjoittaa vanhan avaimen panttimaksun MaMen vajan ja kaluston ylläpitoon

Avainpantin lasku lähetetään valintasi mukaan joko sähköpostiin tai paperilaskuna.

Saadakseen avaimen on todistettava henkilöllisyys.

Avainasioista voit kysyä lisäinfoa sp-osoitteessa: avaimet@marjaniemenmelojat.fi
Comments