Tiedotteita‎ > ‎

Vajaperehdytykset

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 15.4.2012 klo 9.52   [ 16.4.2012 klo 9.02 päivitetty ]

Vajaperehdytys on Mamen uusille jäsenille pakollinen tilaisuus, jonka tarkoitus on nimensä mukaisesti tutustuttaa jäsen seuran tapoihin, tapahtumiin ja käytettävissä olevaan kalustoon.  Tilaisuus pidetään vajarannassa, se vie aikaa reilun tunnin, on vapaamuotoinen ja siinä käydään läpi seuran jäsenen oikeudet ja velvollisuudet, esitellään vaja, kalusto ja tarvikkeet.

Perehdytyksen jälkeen ja saatuaan vajan avaimen uusi jäsen on vapaa käyttämään seuran kalustoa vajalta käsin itselle sopivina aikoina. Sen lisäksi kaikki seuran tapahtumat ovat uudelle jäsenelle tarjolla.

Ota mukaan maksukuittien kopio, niin saat tilaisuudessa vajan avaimen, jos olet sen päättänyt lunastaa. Voit myös lähettää kuittikopion - mieluiten pdf-muotoisen, s-postilla Anulle viimeistään perehdytystä edeltävänä päivänä.

Perehdytysajat näet seuran nettisivujen kalenterista.  Lisätietoja mame-avaimet(at)marjaniemenmelojat.fi tai Anu, p. 044-293 7779 (mieluiten iltaisin). Perehdytyksiä järjestetään tarpeen mukaan siten, että ensimmäiset ovat kevään korvalla jäiden lähtemisen aikoihin, alkukesällä viikoittain ja loppukesällä taas tilanteen niin vaatiessa. Jos kalenterissa ei ole merkittyjä aikoja tarjolla, ota yhteys Anuun.

Comments