Tiedotteita‎ > ‎

Lettumelonta 30.8.2017 keskiviikko klo 18.00

lähettänyt Marjaniemen Melojat 25.8.2017 klo 23.38   [ 26.8.2017 klo 6.37 päivitetty ]
Viikkomelonta 30.8 on nyt lettumelonta! Tervetuloa mukaan seuran tarjoamille letuille Kotiluodolla.

Lähdemme yhdessä meloen vajarannasta klo 18. Tämä hilpeä ja herkullinen retki on perinne seurassamme usealta vuodelta. Tällä kertaa se suuntautuu vain kolmen kilometrin päässä vajastamme olevalle Kotiluodon ulkoilusaarelle

(https://www.hel.fi/helsinki/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/ulkoilu/saaristossa/koti-ja-villaluodot).

Ihan suoraan emme sinne kuitenkaan melo, vaan teemme kelin huomioon ottaen pienen lenkin, jotta letun nälkä kasvaa. Perillä nuotiomestari Maija on jo loihtinut hyvän hiilloksen ja lettumestari Päivi kaivanut kajakistaan lettutaikinan. Pannuja on ainakin pari ja lettujen kera tarjotaan toki hillot ja kermavaahdot. Voit ottaa myös omia eväitä, kuten kuumaa juomaa. Mukaan otetaan myös pannu kahvinkeittoon.

Toivomme että ilmoittautuisit etukäteen, jotta tiedämme karkeasti, kuinka paljon varaamme lettutaikinaa. Jos olet ilmoittautumisen sitten jostain syystä unohtanut tehdä, älä anna sen estää tulemasta kuitenkin mukaan!
Vetäjinä hyörivät Päivi Vaattovaara, Maija Larjanko ja Ilona Luukko.

ILMOITTAUDU MAANANTAIHIN 28.8 ILTAAN MENNESSÄ. Marjaniemen melojat ry:n facebook -sivulla olevaan tapahtumailmoitukseen.

Huomioitahan että kuten normaalisti, mukaan on hyvä pakata vaihtovaatteet vesitiiviissä pussissa, sekä tällä kertaa ottaa mukaan myös lämmintä taukovaatetta JA VALO, mikäli sinulla on sellainen, siltä varalta, että hämärä ehtii tulla kotiinpaluun aikaan.
Comments