Tiedotteita‎ > ‎

Kuivapukutestipäivä 9.9

lähettänyt Marjaniemen Melojat 5.9.2017 klo 22.07   [ 6.9.2017 klo 0.38 päivitetty ]
Tule vajarantaan lauantaina klo 11-15!

Meloja Jussi Laari tulee esittelemään meille Ursuitin pukuja. Paikan päällä on kolme erilaista pukumallia, joita pääset testaamaan. Voit tulla ohjatusti harjoittelemaan reskutusta (sekä pari- että itsepelastautumista).

Melotko usein yksin tai kaverin kanssa, mutta et ole harjoitellut pelastautumista? Oletko viikkomelonnassa se, joka toimii ensimmäisenä, kun joku on joutunut uimariksi, ja osaat ohjata ja neuvoa uimarille nousun kajakkiinsa takaisin? Tiedätkö pelastautumisen kriittiset kohdat, eli ne asiat joissa yritys pelastautua tai pelastaa voi mennä helposti pieleen? Tiedätkö heti, kuinka toimia tehokkaasti, jos meloja on veden varassa ja kylmettymässä nopeasti?

Lauantaina 9.9 klo 11-14 (kuivapukuesittely ja testimahdollisuus klo 11-15) on mahdollista harjoitella ohjatusti pelastatumista kajakkiin tai miksi ei uimistakin kajakin/melan kanssa tai ilman. Voit siis testata Ursuitin kuivapukua tai omia varusteitasi ja harjoitella pelastamista. Oletko koskaan miettinyt pystykö kilpakajakilla pystyssä? Nyt senkin kokeileminen on mahdollista.

Paripelastusta ja itsepelastautumista neuvovat ja näyttävät Ilona, Jarkko ja Marjo, Hangon melontatapahtumassa (HSKG17) tänä vuonna kursseilla käyneet seuramme jäsenet.

Otathan omat melontatossut mukaan! Testipäivässä nähdään!

PS. Grilli kuumana klo 11 alkaen.

Pukujen testauksen meille mahdollistaa Scandinavian Outdoor Oy
Comments