Melontalajit‎ > ‎

Virkistysmelonta

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2017


Virkistysmelontajaosto huolehtii seuramme kesän aikana järjestämistä viikkomelonnoista ja päiväretkistä. Viikkomelonnat on tarkoitettu kaikille seuramme jäsenille kokemukseen, kuntoon tai ikään katsomatta, päiväretkien vaativuustaso vaihtelee. Seuran melontakalusto ja - varusteet ovat jäsenten käytettävissä. Jaoston vetäjä koordinoi melontoja, joiden vetäjiksi kutsutaan aktiivimelojia. 

 

Viikkomelonnat ajoittuvat kesä-elokuulle. Niiden tarkoituksena on perehdyttää uusia seuramme jäseniä harrastukseen ja lähivesiin. Niihin voidaan yhdistää tutustumista eri kohteisiin tai pientä koulutusta. Päivämelontojen tarkoituksena on tukea seuramme jäseniä melontareviirinsä laajentamisessa.

Perinteisiä melontakohteita ovat olleet Eestiluoto, Kauppatori, Suomenlinna ja Vanhankaupunginlahti. Melominen täydenkuun valossa pyritään järjestämään ohjatusti. Porukalla mennään joskus saunomaan tai lähisaareen lättyjä paistamaan.

 

Talvella järjestetään lumitilanteen salliessa hiihtoretki tai muu ulkoilutapahtuma.


Melontakauden suunnittelupalaveri pidetään huhti-toukokuussa ja kauden yhteenveto syys-lokakuussa. Palavereista tiedotetaan uutiskirjeellä.


Kesän 2017 viikkomelontapäivämäärät: 5.6., 14.6., 21.6., 28.6., 5.7., 12.7., 19.7., 26.7., 2.8., 9.8., 16.8., 23.8. ja 30.8.

Viikkomelontojen ohjelmassa voi olla vierailu Vartiosaareen tai Kivinokkaan Maijan munkkikaffeille.

Huom!
Viikkomelonnan vetäjä tai apuvetäjä! Ilmoittauduthan ennakkoon taulukkoon.Sovitut päiväretket:

la 10.6. Kaunissaari

su 9.7. Kauppatori

la 22.7. Suomenlinna

la 29.7. Eestiluoto

la 5.8. Töölönlahden ja Vanhankaupunginlahden kierros


Tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.Isosaari avautui 10.6. yleisölle. Mietimme mahdollisuutta tehdä melontaretkeä sinne.


Virkistysjaoston puolesta
 
Staffan Lundström
050 5405107 (mieluiten tekstari)