Melontalajit‎ > ‎

KuntomelontaKiinnostaako kunnon kohottaminen melomalla?

Kuntomelonta ihastuttavassa itäisen Helsingin saaristossa on oivallinen vaihtoehto pölyisellä lenkkipolulla tai tunkkaisella jumppasalilla rehkimiselle. 

Kuntokajakit ovat kevyempiä kuin retkikajakit, joten vauhti nousee helpommin, ja erilainen istuma-asento kuin retkikajakissa mahdollistaa paremman melontatekniikan ja siten tehokkaamman melonnan. 

Uimista ei pidä pelätä, sillä kuntokajakit ovat kiikkerämpiä kuin retkikajakit, eivätkä retkikajakeista tutut pelastautumiskeinot päde - esimerkiksi reskuttaminen ei kuntokajakkien hennon rakenteen vuoksi ole mahdollista. Jos kuntomeloja kaatuu on ainoa tapa pelastautua uida rantaan, tyhjentää kajakki ja jatkaa melontaa.

Seuran helpoimmilla  kuntokajakeilla melominen on lähes jokaisen opittavissa! Kuntomelontajaoston pääasiallinen tehtävä on perehdyttää seuralaisia kuntomelonnan perusteisiin. Jaostolla ei ole säännöllisiä treenejä pienen harrastajamäärän vuoksi. 

Tervetuloa kokeilemaan kuntokajakkeja ma 11.6. klo 18 tai su 17.6. klo 12. Ilmoittaudu kuntomelontajaoston vetäjälle Kata Ervastille kuntopj(at)marjaniemenmelojat.fi tai p. 050 3146 258. Huom. Jos ilmoittautuneita ei ole, ei kokeilukertoja järjestetä... eli muistathan ilmoittautua!

Kuntokajakkeihin voi tutustua myös Rantapäivässä su 19.8. tai varaamalla henkilökohtaisen opastusajan Kata Ervastilta.
Comments