Melontalajit‎ > ‎

SUP-melonta

KIINNOSTAAKO SUP MELONTA
   
                   
                                
MaMella on kattava valikoima erilaisia SUP-lautoja jäsenistön käyttöön niin aloittelijoille kuin kuntoiluun taitojen kehittyessä. Laudat ovat aitauksessa ja melat löytyvät keskikäytävän perältä. Laudoissa on pakollisena turvavarusteena karkuremmi, joka tulee kiinnittää nilkkaan tai polvitaipeen alle pohkeen yläpuolelle. 

Kesäkuun aikana järjestetään kaksi SUP-introa suppauksesta kiinnostuneille (2-3 h illalla). Tarpeen ja kiinnostuksen mukaan introja voidaan järjestää elokuun aikana lisää. Kurssin aikana tutustutaan seuran SUP-kalustoon ja sen käyttöön. Kurssilla käydään myös läpi SUP-melonnan perusteita niin, että kurssin jälkeen osallistujalla on mahdollisuus jatkaa harjoittelua itsenäisesti ja turvallisesti. Kurssi-iltaan mahtuu 5 henkilöä kerrallaan. Ilmoittautumislistat tulevat vajan seinälle kesäkuun alussa.  

SUP-introjen päivät ovat maanantai 11.6 . ja maanantai 18.6 klo 18-21.

SUP-viikkomelontoja järjestetään torstaisin kesäkuusta alkaen (heinäkuussa kesälomatauko)

Viikkomelontojen teemat vaihtelevat alkukauden lyhyistä fiilistelylenkeistä pidempiin siivuihin ja tekniikkaharjoituksiin.
Viikkomelontojen lisäksi järjestetään sopivan kelin yllättäessä myötätuulimelontaa ja aaltomelontaa. Keliriippuvaisen luonteensa johdosta nämä melonnat päätetään nopealla aikataululla ja niistä huudellaan MaMen Facebook-ryhmässä.
Kelien lämmetessä tehdään pidempiä päiväretkiä ja yön yli retkiä sekä SUP-porukalla että osana retkijaoston retkiä lähikohteisiin. Näistä tarkemmin kauden edetessä.

Lisätietoja ja jos olet suvereeni-suppailija ilmoittaudu viikkomelontoihin vetäjäksi tai työpariksi sup@marjaniemenmelojat.fi


SUPPAILUN ETIKETTI:

  1. SUP-lautoja kokeillaan vain niiden ollessa vedessä. 
  2. Pintamateriaali voi tuntua kovalta, mutta on ohutta, painuu kasaan - eikä kestä kokeilua laiturilla tai rannalla, ja evät ovat vaarassa vahingoittua. 
  3. Melomaan voi lähteä laiturista tai riittävän syvästä vedestä, evien syvyys huomioiden. Sama pätee myös melomasta palattaessa. Kahlaa esimerkiksi polvisyvyyteen ja nouse laudalle ensin polvillesi.
  4. Meloessa on käytettävä karkuremmiä, joka kiinnitetään nilkan ympäri napakasti (tai polvitaipeen alle).
  5. Melonnan jälkeen lauta huuhdotaan puhtaalla vedellä, jotta meriveden tuomat herkut ja muut mahdolliset epäpuhtaudet saadaan poistettua pinnasta.
  6. Lauta kuivataan ja samalla tarkistetaan pohjan ja pinnan kunto mahdollisten vaurioiden varalta. 
  7. Jos havaitset vaurioita tai sinulle itsellesi sattuu kalustovahinko - ilmoitathan siitä reilusti sup@marjaniemenmelojat.fi

Yleiset ohjeet suppailuun: SUP ohjeet0001.PDF

Vartiosaaren edustalla suppailemassa_Kuva_Päivi Anttonen


Ċ
Tuntematon käyttäjä,
16.7.2015 klo 10.22
Ċ
Tuntematon käyttäjä,
20.4.2016 klo 7.08