Pääkaupunkimelonta – sunnuntaina 11.8.2019

Vietä upea päivä itäisen Helsingin hienoissa saaristomaisemissa meloen joko pidempi (Villingin kierto) tai lyhyempi (Vartiosaaren kierto) reitti.

Kuntoillen tai virkistyen tai molempia – kaikille tarkoitettu melontatapahtuma.

Lisätietoa löytyy varsinaisilta Pääkaupunkimelonta -sivuilta.

Tulokset 2018

Yleiset Luotu 06.06.2018 12:23 | Päivitetty 25.03.2019 20:19

1. Ilmoittautuminen ja maksu:

Pääkaupunkimelontaan ilmoittautuminen ja osallistumismaksu suoritetaan ennen tapahtuman alkua klo. 09.00 -10.15 Marjaniemen Melojien vajalla ( Marjaniemenranta 1 ). Melojakohtainen maksu on 15 € aikuisilta ja 5 € alle 18 v nuorilta. Osallistumismaksu sisältää muistomitalin, lohi- tai kasvissosekeiton ja osallistumisen palkintojen arvontaan. Marjaniemen Melojien jäsenille osallistuminen on maksutonta.

2. Lähtö Vartiokylänlahdelta:

  • Klo. 10.45 – Ryhmittyminen lähtöön Vuosaaren sillan alle. Klo. 11.00 – Yhteislähtö merkinannosta, johtovenettä seuraten.

3. Maali Vartionkylänlahdella:

Kyseessä on virkistys- ja kuntotapahtuma. Melojan aikaa ei kirjata, jos hän niin itse haluaa. Melojat saapuvat maaliin noin klo. 12 - 14 ja melojien on ylitettävä Marjaniemen purjehtijoiden laiturin kohdalle merkitty maalilinja.

4. Matkat ja kanootit:

  • Villingin kierto: Avomerelle soveltuvat retki- ja kuntokajakit, joilla voi turvallisesti meloa merellä vallitsevassa aallokossa ja mainingeissa. ( matka 17 km, avomeriosuus ). Villingin kiertoon osallistumisen alaikäraja on 15 vuotta.

  • Vartiosaaren kierto: Retki- ja kuntokajakit sekä avokanootit ( matka 8 km ).

5. Turvallisuus:

Molemmilla reiteillä partioivat turvaveneet, joista käsin ohjataan ja tarvittaessa autetaan melojia, veneissä on myös varameloja. Kanooteissa tulee olla kellukkeet tai vedenpitävät laipiot. Melojien on käytettävä pelastusliivejä ja aukkopeittoja sekä noudatettava meriteiden sääntöjä ja annettuja ohjeita. Sääntörikkomuksista meloja jää ilman sijoitusta. Ja muistathan varmistaa, että vakuutuksesi kattaa melontatapahtumaan osallistumisen.

6. Palkinnot:

Osallistumismitalit jaetaan melojille sitä mukaan, kun he saapuvat maaliin.
Silloin on myös mahdollisuus ruokailuun ja sen jälkeen kun kaikki melojat ovat saapuneet maaliin arvotaan palkinnot.

7. Buffetti:

Vajarannassa toimii tapahtuman ajan buffetti.

8. Tulo Marjaniemeen:

Paikalle on järjestetty opasviitoitus. Vajarannassa ei ole pysäköintitilaa, siellä on sallittu ainostaan kajakkien purku ja lastaus. Autot tulee pysäköidä laillisille paikoille toisaalle, eikä pysäköinnillä saa estää kulkua asukkaiden tonteille. Suositeltava purkauspaikka, jossa kanootit voi laskettua vesille on Puotilan pienvenesatama ( Meripellontie 9 ), sieltä löytyy myös maksutonta pysäköintitilaa. Melontamatkaa Marjaniemen vajalle on noin 600 metriä.

Yhdyshenkilöt: Miika Kuha, 040-552 4552 Enable JavaScript to view protected content. ja Pirjo Valpas, 040-342 4489 Enable JavaScript to view protected content.

Lisätietoja

Alkamisajankohta
11.08.2019
00:00

Kysy lisätietoja

Puheenjohtaja

Miika Kuha

Tiedottaja

Pirjo Valpas

Copyright 2019 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste