Järviretki Puumalan kirkkaille vesille 14.-21.7.

Jälleen on järviherkkua tarjolla seuran retkimeiningeissä. Tarjolla ovat kauniit järvimaisemat, kapeikkoja kuin kaukaisempiakin horisontteja, perinnemaisemia ja vähäsen hiekkarantaakin. Mitäpä sitä meloja kesälomalleen enempää toivoisi!

Retkimelonta Luotu 14.06.2020 10:11 | Päivitetty 27.06.2020 22:12

Tällä kertaa suuntana on Puumalan kauniit seudut – mielenkiintoiset reitit Puumalasta itään ja koilliseen ja kenties paluupyörähdys Rokansaaressa.

7.7. tiistaina klo 18.00 järjestetään kaikille ilmoittautuneille yhteinen retkipalaveri vajarannassa, missä sovitaan mm. retken yksityiskohdista, turvallisuussuunnitelmasta ja varataan retken kajakit.

Puumalan -järviretki alkaa vajarannasta 14.7. aamulla yhteislähtönä kimppakyydein. (Tarkka ajankohta trailerin ja yhteisten varusteiden pakkaamiseksi sovitaan 7.7. retkipalaverissa.) Retken kesto on noin viikko, säistä ja olosuhteista riippuen. Paluu viimeistään 21.7. iltaan mennessä yhdessä vajalle purkamaan kajakit ja huoltamaan yhteiset varusteet.

Seutu osin erämaistakin järvimaisemaa ja suurimmat selät ovat kierrettävissä olosuhteiden niin vaatiessa. Alueella on muitakin vesillä liikkujia ja Puumala on vilkas venesatama, mutta seutu ei ruuhkaisinta Saimaata, etenkin kun Puumalasta hitunen etäännytään. Reitillä ei ole palveluita Puumalaa lukuun ottamatta, joten varsinaiset retkiruuat tulee kuljettaa kajakissa ja juomavettä otetaan pääasiassa järvestä. Retki- ja leiriytymistaidot tulee osallistujien hallita itsenäisesti. Seuralta löytyy kuitenkin retkeilyvälineitä, joita voi lainata, mikäli sinulta uupuu esimerkiksi teltta tai retkikeitin. Tiedustele rohkeasti lainavarusteita.

Lisätietoja retkestä vetäjiltä: Anja Lammentausta Enable JavaScript to view protected content. (040-5144349) ja Hannele Parviala Enable JavaScript to view protected content.

Retki on Marjaniemen Melojien järjestämää toimintaa seuran jäsenille. Retkellä ei ole osallistumismaksua, mutta retken toteuttamisesta aiheutuvat kulut jaetaan lähtijöiden kesken (esim. polttoainekulut kimppakyydeistä autokunnittain ja trailerin vetäjälle ym. mitä retkelle osallistuttaessa lähtijät yhdessä sopivat.)

HUOM! Seuraamme koronavirukseen liittyviä rajoitteita tarkasti ja toimimme suositusten mukaisesti. Jokainen tiedostaa ilmoittautuessaan, että osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vakuutan ilmoittautuessani, että en osallistu melontaretkelle sairaana tai edes lieväoireisena. Mikäli kuulun itse riskiryhmään, olen pohtinut huolellisesti tapahtumaan osallistumista. Retkellä kukin yöpyy omassa teltassa, käyttää omia ruokailuvälineitä ja huolehtii riittävästä käsihygieniasta. Retki ei sisällä sisämajoitusta.

Osallistujat (max 8)

  1. Ismo Jokinen
  2. Tarja Petroff
  3. Pia Nikander
  4. Harri Järvinen
  5. Jari Pitkänen
  6. Eeva-Liisa Lehto
  7. Marjut Helminen
  8. Eija-Leena Laiho

Varasijalla (max 2)

  1. Miika Lauriala
  2. Erkki Helminen

Tapahtuma on täynnä

Lisätietoja

Alkamisajankohta
14.07.2020
09:00
Loppumisajankohta
21.07.2020
16:00
Retken vaativuus
Keskivaativa Tietoa vaativuus­luokittelusta
Yhteyshenkilö
Anja Lammentausta
Yhteydenotot
0405144349
Enable JavaScript to view protected content.

Copyright 2020 © Marjaniemen Melojat Ry | Evästeet ja tietosuojaseloste